Over mij

Wie is de persoon achter deze coachpraktijk? 


Ik ben Patricia Vermeer, trotse moeder van 1 zoon en baasje van 3 honden. 
In de afgelopen jaren is er voor mij persoonlijke enorm veel veranderd. Met name voor mijn zoon kwam ik in aanraking met diverse vlakken op het gebied van hulpverlening.  Het liep tussen ons niet goed mede doordat hij een diagnose had gekregen van hechtingsproblematiek. 

De hulp die we kregen was fijn. Wat me opviel was  dat de meeste hulpverleners niet vanuit hun eigen ervaringen wisten hoeveel hindernissen en  uitdagingen hechtingsproblematiek geeft in het dagelijkse leven in zowel het gezin als voor de omgeving. 


Dit maakte dat ik mezelf ook ben gaan verdiepen in wat er wel kan. In eerste instantie door veel te gaan lezen en zoeken op internet.
Een vervolg hierop was  het volgen van diverse opleidingen waaronder kindercoach, NLP coach en CREF-behandelaar.

Daarnaast verdiepte ik me in de stof die bekend is rondom hechtingsproblematiek en dat betekende eerst een start maken en zo langzaamaan steeds een stap verder zetten.  Met regelmaat lees ik verder over alles wat te maken heeft met onveilige hechting. 
En ik blijf niet stil zitten en mezelf ontwikkelen door het volgen van verdiepingstrainingen en opleidingen. Mezelf in beweging blijven houden en dit met collega's oppakken vind ik een must in dit vakgebied. 

Dat dit zoveel in werking zou zetten had ik van te voren ook niet kunnen bedenken. Gedurende de processen die ik doorliep samen met mijn zoon merkte ik dat ik andere ouders en kinderen die vastlopen in hun gezin en hun omgeving graag zou willen ondersteunen door met ze mee te lopen en van daaruit is mijn praktijk Robin's Flow Coaching ontstaan.